Komşu Kahvede farklı lezzetler

Komşu Kahvede farklı lezzetler

 

        İZMİRLİ girişimciler Alişan Yıldız ve Arda Galin tarafınca Alsancak ve Alaçatı'da oluşturulan Komşu Kahve'de, yeni nesil demleme ve kavurma teknikleriyle servis edilen kahveler ve klasik dünya lezzetleri de farklı sunumlarla ilgi görüyor. 
Mönüsü ile tüm yaş gruplarına özel ürünler sunan KomşuAdıyaman kervansaray Kahvesi içerik, lezzet ve sunum olarak öteki kahvecilerden ayrıştığını belirten firmanın ortaklarından Alişan Yıldız, konsept ve mönü içinde ne olduğu üzerine bir yıla yakın süre çalıştıklarını ve müşterilerine en iyi hizmeti verdiklerini söyledi. üçüncü nesil demleme kahvelerden Türk kahveli soğuk içeceklere, kendi özel imalatları olan soğuk çaylardan, farklı dünya lezzetlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine haiz olduklarını belirten Yıldız, "Kahvelerimiz özel sunumları ve kendilerine özgü tatlarıyla şimdiden beğeni toplamaya başladı" dedi.
Aynı kahve çekirdeğinden farklı demlemeler ile farklı lezzetler elde ettiklerini, ek olarak Türk kahvesinde de çok iddialı olduklarını belirten Alişan Yıldız, Türk kahvelerini en kaliteli çekirdeklerden öğüttüklerini söylemiş oldu. Kullandıkları kahve çekirdekleri yardımıyla Türk kahvesinde de öne çıktıklarını dile getiren Yıldız, isli Türk kahvesinden nutellalı Türk kahvesine ve Türk kahvesinden yapılan frappeleri ile farklı lezzetler hazırladıklarını kaydetti. Türk kahvesinin yanında verdikleri falların müşteriler tarafınca çok beğenildiğini de söyleyen Alişan Yıldız, müşterilerinin bir tek damak zevkine değil, bununla birlikte konseptleriyle göz zevklerine de hitap etmeye çalıştıklarını anlattı.
Üçüncü nesil demleme soğuk Adıyaman kervansaray Kahvesi sıcak yaz günlerinde sıcak içeceklere oranla çok daha fazla talep gördüğünü hatırlatan Yıldız, “Nitelikli kahvelerimizin yanında mutfaklarımızdan çıkan aperitif, sandviç ve pasta çeşitleriyle de mönümüz oldukca varlıklı. Bu anlamda İzmir ve İzmirliler'e keyifle zaman geçirebilecekleri yeni bir marka armağan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. 
FRANCHISE ÖNCELİĞİ İSTANBUL'DA
İlk şubelerini Alaçatı'yı açmalarından bu yana, müşterilerin yanı sıra; yatırımcılardan da yoğun ilgi gördüklerini söyleyen Yıldız, "Başvuruları detaylı bir şekilde değerlendiriyoruz. Bizler franchise verdiğimiz ortakları ailemizin bir parçası olarak görüyor ve aynı geminin içinde olduğumuza inanıyoruz. Franchise verme mevzusunda ilk önceliğimiz İstanbul. Bunun haricinde Ege Bölgesi'nin öteki illerinde de şube açmayı planlıyoruz. Araştırma ve görüşmelerimiz devam ediyor" dedi. 

https://www.adiyamankervansaraykahvesial.com/Icerik/Komsu-Kahvede-farkli-lezzetler/111

kaynak Adıyaman kervansaray kahvesi